PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kisebb vita alakult ki a stúdióban; Guardiola lehet az új Pochettino?

Érdekes témát boncolgattak a szakértők élő adásban.

Pep Guardiola még soha nem volt bukott edző, és ez valószínűleg így is marad. A világ egyik legsikeresebb tréneréről beszélünk, aki sok más ország után Angliában is új szintre tudott emelni egy klubot. A Manchester Cityvel szinte minden megnyert, aminek az egyik alapfeltétele az volt, hogy feltétel nélkül hitt neki mindenki a klubnál. A Lyon elleni meghökkentő Bajnokok Ligája-kiesés és legutóbb a Leicester elleni szinte értelmezhetetlen vereség után mégis felvetődik a kérdés: vajon ugyanaz a hitele még Guardiolának például a játékosok előtt? Merthogy a saját tévedéseiből a tréner a jelek szerint nem igazán akar tanulni. Persze nagy pénzt nem lehet tenni arra, hogy bukott edző válik belőle, pláne nem Manchesterben, de a tavalyi idény is úgy kezdődött, hogy egy korábban megingathatatlan tekintélynek hitt edző, Mauricio Pochettino bukott meg annál a klubnál, amely rengeteget köszönhet neki. Hogy Guardiolából lehet-e az új Pochettino, az aligha elképzelhető, de a Manchester Citynek valamiben biztosan változtatnia kell, ha a spanyol itt is sikeresen szeretné lezárni a pályafutását. 

Legutóbbi Britannia-magazinunk egyik fő témája természetesen a manchesteriek blamája volt, hiszen óriási pofont kaptak a Leicester Citytől a bajnokságban. Az 5–2-re végződő párharc után mindenki az okokat kereste, ám aligha értette bárki, mi is történt valójában. Szakértőink, Szekeres Adrián és Szeli Mátyás között ráadásul kisebb vita robbant ki a stúdióban, igaz, nem Guardiola személye, hanem az új szerzemény Rúben Dias és a védelem miatt. Hogy miképp vélekednek a szakemberek az égszínkék együttesről és annak tréneréről, azt a fenti videóra kattintva megtekintheted.


2020. október 11. 14:55

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS