PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Köré építeni a válogatottat? Hát azt kicsit erősnek érzem˝

Nem csak a játékos személye miatt, elég megfigyelni a többi együttest...

Pénteki Britannia-magazinunk egyik fő témáját Jack Grealish személye szolgáltatta, az Aston Villa 25 éves támadója ugyanis a kezdőcsapatban kapott helyet az angol válogatott legutóbbi három fellépésén, így kijelenthetjuk, hogy Gareth Southgate szövetségi kapitány engedett a felé áramló nyomásnak. A számok azt mutatják, érdemes köré építeni a nemzeti együttest, mégis nagy kérdés, hogy van-e értelme 2020-ban a leegyszerűsített, védekezésre alapozott válogatottak korában egyetlen egy játékos köré építeni egy csapatot.

Szakértőnk, Szeli Mátyás például úgy fogalmazott: ˝Grealish köré építeni a válogatottat? Hát azt kicsit erősnek érzem˝. De nem csak az angol támadóról, hanem a szigetországiak nemzeti együtteséről is szó esett a beszélgetés során, miben változott a szisztéma a két évvel ezelőtti világbajnoksághoz képest, kik azok a játékosok, akik különbséget jelenthetnek egy-egy mérkőzésen. Tekintsd meg az adásrészletet a fenti videóra kattintva.


2020. november 23. 13:18

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS