PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

Premier League

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság legjobb mérkőzései Magyarországon kizárólag a Spíler TV-n láthatóak. A számtalan élő közvetítés mellett a Premier League magazinjai – Premier League World, Premier League Preview – garantálják, hogy az angol foci szerelmesei semmiről se maradjanak le, ha minket néznek.

Ráadásul, a fordulókat követő, egyórás összefoglalóban minden gól és fontosabb jelenet újra visszanézhetővé válik. A PL-ben nemcsak a játékosok, hanem a kispadokon helyet foglaló menedzserek is a jelenkori foci legnagyobbjai közül kerültek ki – elég csak a Conte, Mourinho, Guardiola, Wenger négyest említeni. Hogy mikor melyik gárda mérkőzését követheted figyelemmel nálunk, kiderül a műsorújságból. 

A 2017/2018-as szezontól elindult a Britannia, egy hét a szigeten című szórakoztató futball-show, mely a fordulók után keddenként várja a nézőket. A világ legjobb bajnokságának háttérműsorában terítékre kerülnek a legnagyobb sztorik és a legvitatottabb szituációk.