PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

A tabella tetején töltené a karácsonyt a Barcelona

A vendégek viszont meglepetést okoznának.

Azt az Alavést fogadja a La Liga listavezetője a tizennyolcadik fordulóban, amely a legutóbbi három bajnoki összecsapásán egyaránt győzelem nélkül zárt, igaz a Barcelona sem tudott diadalmaskodni a legutóbbi két alkalommal. Ám a katalánok a Real Sociedaddal mérkőztek meg, és lejátszottak egy El Clásicót, míg az Alavés ellenfelei között ott szerepelt a Granada és a Leganés. Valverde csapata a Real Madrid elleni döntetlennel maradt a tabella tetején, és ott is szeretné tölteni a karácsonyt, de ehhez valószínűleg szüksége lesz az Alavés ellen megszerezhető összes pontra.

A katalánok támadósorát dicséri, hogy ők szerezték a legtöbb gólt a bajnokságban, de viszonylag sokat is kaptak (20 találatot), a tizennegyedik Alavés is csak négy góllal kapott többet, mint a listavezető. Ráadásul az Alavés kétszer is tudott nyerni ebben az évtizedben a Camp Nou-ban, legutóbb 2017-ben. Hogy most is sikerül-e meglepetést okozniuk, az kiderül szombat délután a Spíler2 TV-n. A videóra kattintva megtekintheted, miben, kikben bízhat a két tréner a három pont megszerzése érdekében.

Barcelona-Alavés, szombat, 15.45, ÉLŐ, SPÍLER2 TV


2019. december 20. 13:07

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS