PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nyereményjáték-szabályzat
Nyereményjáték-szabályzat

Játssz a Spíler TV-vel, és nyerj Barcelona-, Real Madrid-mezt, vagy hivatalos La Liga-labdát!

Írd meg vagy küldj fotót Facebook-posztunk alatt kommentben, Te mivel lepnéd meg karácsonykor a Real Madrid CF és/vagy az FC Barcelona játékosait, mi pedig megajándékozunk hat szerencsés kommentelőt!

A játék időtartama:
2019. december 15. napján 20 óra 40 perctől 2019. december 18. napján 23 óra 59 percig lehet a játékban részt venni.

A nyeremény:
2 db Real Madrid- és 2 db Barcelona-mezt (mindegyik L-es méretű) sorsolunk ki, valamint 2 db hivatalos La Liga-labdát (6 nyertes összesen).

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság, Cégjegyzékszám: 01-10-049017 (a továbbiakban TV2 vagy Szervező)

Részvétel és a játék menete:
Küldd el hozzászólásban (kommentben) a Facebook-oldalunkon található – nyereményjátékhoz tartozó – kép alá, hogy te melyik játékosnak mit ajándékoznál karácsonyra! A játékban a 2019. december 15-én 20 óra 40 perc és december 18-án 23 óra 59 perc között hozzászólók és kommentjeik vesznek részt.
A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

Sorsolás:
A játék, 2019. december 18. napján 23.59-kor ér véget, 2019. december 19-én csütörtökön lesz a sorsolás, 20.00-kor eredményhirdetés a Facebook-oldalunkon. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek nevét a Szervező Facebook-posztban teszi közzé, a nyertesnek a posztban megadott e-mail címen a poszt megjelenésétől számított 72 órájuk van jelentkezni a nyereményért. Ha a nyertes nem jelentkezik 72 órán belül a nyereményéért, akkor új nyertest sorsolunk egészen addig, amíg sikerrel nem járunk.
A résztvevők a hozzászólásuk (szöveg, kép, vagy egyéb karakter, gif, stb.) elküldésével (posztolással) elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit és hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása, valamint a nyertesek értesítése céljából (ide értve a nyertesek nevének közzétételét a Spíler Tv Facebook posztjában). További harmadik személyeknek (a Target Group Zrt.-t kivéve, aki a Szervező vagyonbiztonságáért felelős cég, és a nyeremény átvétele céljából a Szervező székhelyére való belépést ellenőrzi) a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat).

A nyeremények átvétele:
A nyereményeket a Szervező székhelyén, az 1145 Budapest, Róna utca 174. szám alatt a recepción tudják átvenni a nyertesek hétköznap 08:00 és 20:00 között. A nyertes kiértesítésekor a Szervező elkéri a nyertes személyes adatait (név, anyja neve, születési hely idő), melyeket a nyeremény átvételéhez, a nyertes beazonosításához használ fel. A nyertes beazonosítását a Szervező a Szervező székházának vagyonbiztonságáért felelős Target Group Zrt. végzi, ezért a Szervező tájékoztatja a nyerteseket, hogy az e pontban írt személyes adatait e célból átadja a Target Group Zrt-nek. Harmadik személy egy meghatalmazással tudja átvenni a nyereményt, a meghatalmazásnak tartalmaznia kell azokat az adatokat, amely a nyertes beazonosítását garantálja.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa, vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain.
A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


2019. december 15. 12:41

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS