PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

Micsoda mérkőzés! Történelmet írt a sevillaiak veteránja

A Real Betis együttese 3–2-re múlta felül az Athletic Bilbao csapatát a La Liga tizenhatodik fordulójában. A hazaiak 38 éves spanyol játékosa, Joaquín történelmet írt.

Mindössze húsz perc kellett a Real Betis együttesének, hogy háromgólos előnyt alakítson ki az Athletic Bilbao ellen, és csupán tizennyolc kellett Joaquínnak arra, hogy mesterhármast érjen el – ő szerezte ugyanis a zöld-fehérek mindegyik találatát. Ráadásul mindezt 38 évesen és 140 naposan tette meg, amivel történelmet írt. Nincs nála idősebb labdarúgó, aki ezt korábban elérte volna a spanyol élvonalban.

Ám a vendég baszkok képseket voltak felállni, és egy magasabb fokozatba kapcsolva a 75. percre egyre csökkentették a hátrányt. A végjátékban azonban nem történt már meglepetés, így végül 3–2-re győzött a sevillai alakulat. A videóra kattintva megtekintheted a mérkőzés összefoglalóját, benne Joaquín triplájával.


2019. december 8. 16:53

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS