PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

˝Kisebb forradalomra van szükség, hogy újjáépüljön a spanyol futball˝

Az Aranylabda-szavazás kapcsán messzire kalandoztak el szakértőink a pénteki Viva La Liga-magazinban. 

Érdekes témát pedzegettek szakértőink pénteken a Viva La Liga-magazinban, a kiindulópont pedig természetesen a hét eleji Aranylabda-szavazás volt. Koppányi Gergely elmondta, szerinte egy adott bajnokság erősségét nem az jelenti, hogy abból hány játékos neve szerepel a legjobbak között a szavazáson, sokkal inkább a pályán mutatott teljesítmény. Példaként megemlítette, nem is olyan régen a Bajnokok Ligája-döntőit rendszerint spanyol együttes/együttesek játszotta/játszották, de az Európa-ligában is spanyol uralom volt elmondható. Az elmúlt években azonban őrségváltás volt, és mára a Premier League-csapatok bizonyulnak dominánsabbnak. 

Kommentátorunk, a spanyol bajnokság mindentudója, Farkas Norbert egészen 1993-ig utazott vissza az időben, és hozta fel Roberto Baggio nevét. Abban az évben ugyanis az olasz nyerte az Aranylabdát, és akkor fordult elő legutóbb olyan, hogy ne szerepeljen spanyol játékos a legjobb 30 között.

Hogy mire jutottak a stúdióban ülők a témával kapcsolatban, azt a videóra kattintva megtekintheted.


2019. december 9. 9:35

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS