PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Tizenhat év hosszú idő, tudják ezt Ronaldóék is

A Valladolid együttese legutóbb 2003-ban tudta legyőzni hazai pályán a Real Sociedad együttesét, így hosszúra nyúló rossz sorozatot törne meg a La Liga tizenhatodik fordulójában.

Vélhetően az idény elején senki nem jelentette volna ki, hogy kötelező feladat a Real Sociedad számára a Valladolid legyőzése, ám a baszkok teljesítményét elnézve pillanatnyilag ez jogos elvárás. Feltéve persze, ha a TOP4-ben szeretnének maradni, és jövőre indulni a Bajnokok Ligájában. 

Annak ellenére, hogy a Valladolid együttese legutóbb 2003-ban tudta legyőzni hazai pályán mostani ellenfelét, egyáltalán nem lehet leírni, és azt mondani, hogy óriási meglepetés lenne, ha három pontot szerezne vasárnap déután. Ugyanakkor természetesen a kiváló formában lévő Real Sociedad legénysége a favorit, amely pillanatnyilag a negyedik helyen tanyázik, nyolc pontra lemaradva a listavezetőtől. A sikeresség fő kulcsa elsősorban az egyéni teljesítményben rejlik, ráadásul remekül erősített a nyáron Imanol Alguacil vezetőedző. Willian José már hét, Mikel Oyarzabal öt, Portu négy, Martin Odegaard pedig három gólnál tart tizenöt fordulót követően, számos gólpassz mellett, és most csak egy-két nevet említettünk a nagyszerű keretből. Hogy a Valladolid tesz-e nagy lépést a felsőház felé, vagy a Real Sociedad zárkózik-e fel jobban az élmezőnyhöz, az vasárnap délután 15.55-től kiderül a Spíler2 TV-n!


2019. december 7. 23:31

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS