PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ennyi ideig futballozhat még a legmagasabb szinten Messi

Kommentátorunk, a La Liga „magyarhangja", szakértője és „professzora", Farkas Norbert egy felejthetetlen útra vitt el bennünket. 

A spanyol rádió az elsők között közölte, hogy Lionel Messi hatodszor is megkapta az Aranylabdát, melyre természetesen kommentátorunk, Farkas Norbert is reflektált. Ha valaki, akkor ő számos személyes történetet tud mesélni a Barcelona argentin szupersztárjáról...

A La Liga „magyarhangja" ezúttal egy körútra vitte el stábunkat, melynek során újabb részleteket ismerhettünk meg Messi és az ő kapcsolatáról, és elmondta, miért is tiszteli annyira a 32 éves játékost, mire büszke leginkább, ha róla van szó. Hogy egy konkrét részletet említsünk: ˝... az újságírók, az egész világ, a nemzetközi média képviselői tulajdonképpen egymást lökdösték, hogy egyáltalán odaférkőzzenek Lionel Messihez. Hát, nem ez volt a helyzetben 2003-ban...˝ – mesélte kommentátorunk.

A videóra kattintva meghallgathatod a teljes históriát, Norbi reakcióját az Aranylabda-szavazás kapcsán, Messi már elért érdemeit, s azokat a rekordokat, amelyeknek a kapujában áll, de arról is szó esett: hány évig futballozhat még a legmagasabb szinten az argentin. 


2019. december 6. 15:16

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS