PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Hivatalos: Luis Enrique irányítja a spanyol válogatottat a 2020-as EB-n
Hivatalos: Luis Enrique irányítja a spanyol válogatottat a 2020-as EB-n

Az FC Barcelona korábbi trénere a nyáron mondott le posztjáról, helyét segítője, Robert Moreno vette át. Két hónappal később Luis Enrique 9 éves kislánya hosszan tartó betegség után elhunyt. A tréner most mégis úgy döntött: ismét munkába áll.

Óriási nehézségeken van túl Luis Enrique, hiszen a neves szakember mindössze 9 éves kislánya hosszan tartó betegség után elhunyt. Kevesen gondolták volna, hogy a spanyol „talpra áll", ráadásul ilyen hamar. Kedden ugyanis hivatalossá vált: Enrique visszatér a futballéletbe, és a 2020-as Európa-bajnokságon már ő irányítja a spanyol válogatottat.

Ugyanakkor nem mindenki örült felhőtlenül a hírnek. Luis Rubiales elnök ugyanis a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) keddi sajtótájékoztatóján elárulta, Moreno jelezte, nem akar akadályt gördíteni Enrique visszatérése elé, és távozni akar a válogatottól. Ez azt jelenti, hogy nem lesz a stáb tagja a továbbiakban.

Forrás: Marca


2019. november 19. 13:03

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS