PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A hétvégi vereség után betelt a pohár: kirúgták a galiciaiak edzőjét
A hétvégi vereség után betelt a pohár: kirúgták a galiciaiak edzőjét

Menesztették posztjáról Fran Escribát, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban tizennyolcadik helyen álló Celta Vigo vezetőedzőjét. 

Nem várt tovább a vezetőség, a hétvégi, Getafe elleni zakó után úgy döntött: nincs tovább. Eddig is türelmes volt a spanyol edzővel szemben, annak ellenére, hogy a gárda borzasztóan teljesít – tizenkét forduló alatt mindössze két győzelmet tud felmutatni hét vereség ellenében, és jelenleg a kiesőzónában tartózkodik. Az 54 éves tréner márciusban érkezett a galiciai csapathoz, melyet sikerült az élvonalban tartania. Tartós javulás azonban nem állt be. 

Ezzel majdnem egyidejűleg a sereghajtó Leganés megnevezte az új szakvezetőt Javier Aguirre személyében. A 60 éves mexikói tréner korábban dolgozott már Spanyolországban: irányította az Osasuna, az Atlético Madrid, a Zaragoza és az Espanyol együttesét is, legutóbb pedig az egyiptomi válogatottat vezette.

Forrás: Marca


2019. november 4. 13:25

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS