PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Holland szakember veheti át a Barcelona irányítását
Holland szakember veheti át a Barcelona irányítását

A hírek szerint a holland válogatott szövetségi kapitányának, Ronald Koemannak a szerződésében van egy záradék, amely lehetőség nyújt számára, hogy csatlakozzon a katalánokhoz.

Egészen sajátos pont szerepel Ronald Koeman szerződésében, a holland válogatott szövetségi kapitánya ugyanis a hírek szerint bármikor csatlakozhatna a Barcelonához, nem szegve meg ezzel kontraktusa bármely részét. A katalánok korábbi védőjét már többször szóba hozták a klubbal, és a szakértők most is őt tartják a legesélyesebbek arra, hogy elfoglalja Ernesto Valverde helyét.

A Holland labdarúgó-szövetség sportigazgatója, Nico-Jan Hoogma a Fox Sportsnak adott interjújában elmondta: valóban van egy záradék, amely lehetővé tenné Koeman számára, hogy átvegye a Barcelona irányítását a 2020-as Európa-bajnokság után, feltéve, ha a katalánok fizetnek egy bizonyos összeget érte.

˝Ezt megtudom erősíteni, ugyanakkor bízom benne, hogy a holland válogatott sikerei meggyőzik őt a maradásról, és együtt dolgozhatunk a 2022-es katari világbajnokságon is. Remek úton haladunk, és azt gondolom, ő a legmegfelelőbb ember erre a pozícióra – mondta a sportigazgató. – Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az egyik nagy álma, hogy egy napon Barcelonában legyen edző, ezt többször is említette. Meglátjuk, mit hoz a jövő.˝


2019. október 21. 10:45

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS