PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi trénere elárulta, melyik csapat számára a legvonzóbb
A Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi trénere elárulta, melyik csapat számára a legvonzóbb

Julen Lopetegui rendkívül élvezi az edzősködést Sevillában, és elmondása szerint nemcsak az ő, hanem minden edző számára ez az egyik legvonzóbb munka.

˝Ennek a klubnak különleges személyisége van – ha lehet így fogalmazni –, és próbáljuk abba az irányba terelni, ahol a szurkolók szerint lennie kell˝ – állítja Julen Lopetegui, a Real Madrid és a spanyol labdarúgó-válogatott korábbi, a Sevilla jelenlegi trénere. 

˝A Sevilla egy nagy klub, nagy ambíciókkal. Minden egyes nap azért dolgozunk, hogy előrébb lépjünk, jobbá váljunk. Szerintem nem csak számomra az egyik legvonzóbb együttes, hanem minden edzőtársam fejében ott motoszkál a gondolat és benne van a vágy, hogy itt dolgozhasson. Rendkívül megnyerő gárda!"

A Sevilla csapata legutóbb nagy vereségbe szaladt bele a Barcelona ellen, és annak ellenére kapott ki 4–0-ra, hogy a játék szinte minden elemében jobb volt. Ráadásul a piros-fehérek csatára, Luuk de Jong óriási helyzetet hagyott ki 0–0-s állásnál.

˝Több helyzetünk is nyílt, hogy megsebezzük a Barcelonát a Camp Nou-ban. Sajnos nem sikerült.˝

˝A győzelem ebben a bajnokságban vérbe, verejtékbe és könnyekbe kerül.˝

A Sevilla a hétvégén a Levante együttesével mérkőzik meg. A találkozót élőben közvetítjük a Spíler2 TV-n.


2019. október 16. 10:33

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS