PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Messivel a kezdőben léphet közelebb az első helyhez a Barcelona

Az argentin világsztár nélkül sokat botlott a gránátvörös-kék csapat a bajnokságban.

Mindkét csapatnak hét pontja van négy forduló után, csak a Granadánál valószínűleg örülnek ennek a megszerzett hétnek, míg a Barcelonánál inkább az elveszített öt pont miatt szomorkodnak.

A vendégek egyetlen egyszer, 2014-ben kaptak ki a Granadától, akkor 1-0-ra. A többi 15 összecsapást viszont egyaránt megnyerték a gránátvörös-kékek. A piros-fehérek mérlege Valverde csapatai ellen 2-2-2, azaz kétszer kaptak ki, két döntetlen és két győzelem mellett. A 2015/16-os szezonban a Los Nuevos Cármenesben biztosította be bajnoki címét a Barcelona, egy 3-0-ás mérkőzésen, amelyen Luis Suárez mesterhármast szerzett. Az azóta lejátszott egyetlen mérkőzését ezen a pályán 4-1-re szintén a vendégek nyerték.

A statisztika tehát nem a Granada mellett szól, de ez edzőjüket egyáltalán nem zavarja.

"A szurkolóink, és mi is örülünk a hét megszerzett pontnak. A Barcelona ellen játszani nem probléma nekünk, főleg annak fényében, hogy tavaly szeptemberben még a másodosztályban játszottunk" - nyilatkozta Diego Martínez.

A videóra kattintva megtekintheted, miben, kikben bízhat a két csapat a három pont megszerzése érdekében.

Granada-Barcelona, szombat, 20.30, ÉLŐ, SPÍLER2 TV


2019. szeptember 20. 14:58

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS