PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A La Ligában is megvan az első menesztett edző
A La Ligában is megvan az első menesztett edző

A Valencia labdarúgócsapata menesztette Marcelino vezetőedzőt. A helyére azt az Albert Celadest nevezték ki, aki korábban négy éven át az U21-es spanyol válogatott szövetségi kapitánya volt, legutóbb pedig Julen Lopetegui segítője volt a Real Madridnál.  

Az 54 éves Marcelinót 2017 májusában nevezték ki az együttes élére. Irányításával a gárda az előző idényben megnyerte a Király-kupát, illetve a Bajnokok Ligájába vezette a csapatot, így jogosan merül fel a kérdés, miért kellett távoznia.

Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint Marcelinónak azért kellett felállnia a kispadról, mert nézeteltérései voltak Peter Lim tulajdonossal, a szingapúri üzletember pedig azt látta a legjobb megoldásnak, ha meneszti a szakembert. Mindezt három nappal a Barcelona elleni bajnoki mérkőzést megelőzően…

A Valencia három forduló alatt négy pontot szerzett a spanyol élvonalban, a legutóbbi mérkőzésén – 10 napja – gyűjtötte be az első bajnoki győzelmét, így jelenleg a 10. helyet foglalja el a táblázaton. További érdekesség, hogy pontszámok tekintetében ugyanott tart az alakulat, mint a hétvégi ellenfél Barcelona.

Forrás: MTI


2019. szeptember 12. 9:43

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS