PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Real Madrid elnöke szerint a sikerek okozták a sikertelenséget
A Real Madrid elnöke szerint a sikerek okozták a sikertelenséget

Florentino Pérez pontosan tudja, hogy mi okozta a spanyol gigász vesszőfutását az elmúlt szezonban.

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez úgy véli, hogy a klub saját sikere okozta azt, hogy az elmúlt szezonban  gyenge teljesítményt nyújtottak a madridiak. 

A harmadik egymást követő évben Bajnokok Ligáját nyerő rekordbajnok a 2018/19-es szezont gyakorlatilag végigszenvedte, a BL-ben az Ajax-szal szemben már a legjobb 16 között búcsúzott, míg a bajnokságban - 19 ponttal elmaradva a nagy rivális Barcelonától - csak harmadik helyen végzett. 

"A sikerek miatt elveszítettük az intenzitást "- magyarázta Perez. - "Ezt kell visszaállítanunk. Ezek a játékosok és ez az edző tett minket bajnokká, így újra meg fogják csinálni. Az elmúlt szezon nem volt jó, és gondolkodnunk kell a kritikákon."

Az elnök hozzátette, hogy Madrid továbbra is a fiatal tehetségek fejlesztésére és szerződtetésére összpontosít, továbbá elmondta, hogy Paul Pogbát a Manchester United vonakodása miatt nem tudták megszerezni.


2019. szeptember 11. 14:54

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS