PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Bolondját járatta a Liverpool a világbajnok játékossal
Bolondját járatta a Liverpool a világbajnok játékossal

Nabil Fekir a mai napig nem érti, hogy miért léptek vissza a Vörösök a szerződtetésétől 2018 nyarán.

Bő egy évvel ezelőtt minden jel arra utalt, hogy a 26 éves támadó csatlakozik a Liverpool keretéhez, miután a Mersey-parti klub a Lyonnal (53 millió fontos vételár) és Fekirrel is mindenben megegyezett egymással, végül azonban a legutóbbi BL kiírás győztese elállt az üzlet megkötésétől. 

Angol sajtóhírek szerint a Liverpool az orvosi vizsgálaton felfedett hosszú távú térdproblémák miatti aggodalom miatt visszakozott, ugyanakkor a játékos a mai napig ragaszkodik hozzá, hogy nem bukott meg a vizsgálatokon, és úgy véli, hogy valami más lehetett amögött, hogy nem szerződtették. 

fekir.jpg

˝Hihetetlen mennyiségű hazugság jelent meg, különösen a családomról. Ez nekik és nekem is fáj. Tudni akarod az  igazságot? Még én sem tudom biztosan, hogy mi történt. Ami biztos, hogy túl voltam az orvosi vizsgálaton, majd hátulól úgy döntöttek, hogy mégsem szerződtetnek. Azt akarták elhitetni, hogy probléma van a térdemmel, de ez csak egy kifogás volt, a Clairefontainnél elvégzett orvosi vizsgálatok teljesen világosak voltak. Ezzel az ál-fizikai problémával (a Liverpool) kizárta, hogy más potenciális érdeklődő megszerezzen. Nem érzek keserűséget a Liverpool felé, mert megmutatták, hogy nagyon akarnak, de ez van, amikor nem a megfelelő emberekkel veszed körbe magad.˝

Fekir idén nyáron igazolt mindössze 25 millió euróért cserébe a Real Betisbe és ismét motiváltnak érzi magát, ami a játékán is meglátszik: 3 meccsen két gólt szerzett eddig.

A sevillai csapat vasárnap este a Getafét fogadja, a találkozót élőben követheted a Spíler2 TV-n. 


2019. szeptember 11. 9:30

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS