PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Trippier: Simeone teljesen más, mint a többi edző
Trippier: Simeone teljesen más, mint a többi edző

Az Atlético Madrid nyári szerzeménye, Kieran Trippier a Matracosok edzőjét, Diego Simeonét dícsérte legutóbbi interjújában.

A Tottenhamből igazolt jobbhátvéd, Kieran Trippier úgy hiszi, jelenlegi klubja, az Atlético Madrid argentin edzőjének kezei alatt jobb játékossá válik majd. A 28 éves angol futballista élvezi a mindennapokat az Estadio Wanda Metropolitanóban. 

˝Egészen hihetetlen – mondta Trippier Simeonéről, az angol válogatott Bulgária felett aratott 4–0-s győzelme után. – Úgy érzem, a védekező munkám nagyban javulni fog a kezei alatt. Még csak két hónapja vagyok Madridban, de már most rengeteget tanultam. Egyszerűen bámulatos, hogy vele dolgozhatok együtt. Teljesen más, mint a többi edző, általa jobb játékossá válhatok.˝

Az angol azt is elmondta, hogy otthoni érzi magát a spanyol fővárosban, és a klubnál mindenki örömmel fogadta őt, segített neki a beilleszkedésben. 


2019. szeptember 9. 10:42

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS