PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Real Madrid egyik legnagyobb ígérete maga dönt a sorsáról
A Real Madrid egyik legnagyobb ígérete maga dönt a sorsáról

Amióta hivatalossá vált, hogy Takefusa Kubo a Real Madridnál folytatja, a Valladolid többségi tulajdonosa, a királyi gárda korábbi legendája, Ronaldo Nazario azon dolgozik, hogy kölcsönvegye a japán tehetséget.

A Real Madrid nyáron igazolt fiatal japán középpályása nagyszerűen mutatkozott be új klubjának felkészülési mérkőzésein, így nem is csoda, hogy több szakember figyelmét is felkeltette. Azt tényként kezelik Madridban, hogy a 18 éves játékos nem kap még szerepet a nagycsapatban, ám ő maga is úgy gondolja, hogy annál jóval többre hivatott, mintsem, hogy a Castillában húzza le a következő idényt. Akkor inkább egy évre kölcsönbe menne...

A brazil Ronaldo tulajdonában lévő Valladolid már régóta ostromolja Kubot, hogy ősztől náluk szerepeljen, ám a hírek szerint bejelentkezett érte a La Liga újonca, a Mallorca is. 

A japán helyzetét segíti, hogy a fővárosiak elnöke, Florentino Perez szintén amellett kampányol, hogy elsőosztályú csapatba küldjék a tinédzsert, aki – véleménye szerint – hasonlóan robbanhat be a spanyol bajnokságba, mint azt Vinícius Júnior tette. Ezzel szemben Zinédine Zidane szeretné, ha Raúl González kezei alatt fejlődne a Castillában.

Még továbbra is kérdés, hol kezdi meg az új idényt Kubo, de a külföldi szaklapok szerint a döntést rá bízza a klub. Akkor pedig vélhetően a Valladolid vagy a Mallorca lesz a következő állomás a fiatal japán karrierjében.


2019. augusztus 22. 13:19

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS