PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ki lép Griezmann örökébe az új szezonban?

Hemzsegnek a minőségi támadók az Atlético Madrid keretében, de a védelemben is pótolni kell a vezéreket.

Kétségtelen, hogy a nyáron legnagyobb átalakuláson átesett csapat az Atlético Madrid volt a La Ligában (holott a másik fővárosi klub sem szerénykedett a kiadásoknál). A Matracosok keretéből meghatározó játékosok sora távozott, az idő majd eldönti, hogy Antoine Griezmann, Diego Godín vagy esetleg Rodri lesz közülük a legnagyobb érvágás. Ha egyáltalán megérzi hiányukat Diego Simeone csapata, merthogy összességben valamivel kevesebb, mint 250 millió euró értékben igazoltak játékosokat. Érkezett többek közt klubrekordot jelentő összegért (126 millió euró) Joao Félix, meglepetésre a Spursből Kieran Trippier, továbbá Marcos Llorente, Mario Hermoso, Felipe, Renan Lodi vagy Héctor Herrera. A támadósorban így akár Félix, Álvaro Morata, vagy a szezonnyitót sérülés miatt kihagyni kényszerülő Diego Costa is átveheti a stafétabotot a támadósorban.

Az ellenfél az a Getafe lesz, amely az előző szezonban 5. helyen végzett a tabellán és joggal bízhat a az előző szezonban egyaránt 14-14 gólig jutó Jaime Mata, Jorge Molina csatárpárosban.

A mérkőzést élőben közvetítjük a Spíler2 TV-n. A részletekről itt tudhatsz meg többet.


2019. augusztus 18. 16:59

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS