PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kilenc évvel hosszabbította meg szerződését a Bilbao sztárja
Kilenc évvel hosszabbította meg szerződését a Bilbao sztárja

Inaki Williams egészen elképesztő hosszúságú kontraktust írt alá.

2028-ig hosszabbított legjobb játékosával az Athletic Bilbao. Inaki Williams egy egészen elképesztő, kilenc éves hosszabbítást írt alá, így akár karrierje végéig erősítheti a baszk csapatot.

A 25 éves középpályás iránt a hírek szerint számos nagycsapat, a Real Madridon és a Barcelonán kívül Premier League-ben szereplő csapatok is élénken érdeklődtek, de ez a hosszabbítás véget vethet a Williams jövőjével való kérdéseknek. A spanyol játékos kivásárlási ára 135 millió euró lett, ami most még soknak tűnhet, de pár év múlva lehet, hogy lesz olyan csapat, amelyik hajlandó lesz kifizetni ezt az összeget érte.

Williams az előző szezonban a Bilbao összes La Liga mérkőzésén pályára lépett és tizenhárom gólt is tudott szerezni ezeken a találkozókon. A hosszabbítás után rögtön a spanyol bajnokság nyitómérkőzésén be is bizonyíthatja, hogy érdemes volt vele aláíratni a kontraktust, hiszen pénteken az Athletic Bilbao a Barcelona ellen lép pályára, amit a Spíler2 TV élőben fog közvetíteni.


2019. augusztus 12. 11:20

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok