PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Pogba után Neymar a Real Madrid következő célpontja
Pogba után Neymar a Real Madrid következő célpontja

Legalábbis erről számolnak be a külföldi szaklapok.

Korábbi híresztelésekkel ellentétben – amelyek arról szóltak, hogy Paul Pogba biztosan elhagyja Manchestert a nyáron – a Vörös Ördögöknek sikerült megtartaniuk a francia középpályást. A Real Madridnak azonban továbbra is szüksége van erősítésre, és úgy tűnik, harcba szállnak a Paris Saint-Germain által eladósorba tett Neymarért, ezzel borsot törve a Barcelona-drukkerek orra alá is.

Mint tudjuk, Pogba volt Zinédine Zidane elsőszámú célpontja a nyári transzferidőszakban, de mivel Angliában csütörtökön bezárt az átigazolási ablak, a francia francia bizonyára marad a helyén. A legnagyobb esély pedig a hírek szerint Neymar érkezésére van, noha szükségszerűbb lenne egy középpályás igazolása Madridban, mint egy támadóé. De ennél összetettebb a kép.

A spanyol Marca információi szerint az Ajax játékosát, Donny Van de Beeket olcsóbban meg tudja szerezni a királyi gárda, mint azt tervezte, így marad pénze a brazilra is – kiváltképp, ha sikerül Bale-t, James Rodríguezt és Marianót értékesítenie. Így nemcsak, hogy befedi a középpályán tátongó űrt, hanem világsztárt csábít a spanyol fővárosba. Neymar amúgy is kérte a PSG vezetőségét, hogy hadd távozzon.


2019. augusztus 10. 14:58

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok