PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Eldőlt Gareth Bale sorsa
Eldőlt Gareth Bale sorsa

Legalábbis a Sky Sports értesülései szerint.

Az angol lap mellett a Marca is biztosra veszi, hogy a walesi elhayja a Real Madridot és Kínában folytatja. Korábban Zinedine Zidane is meglepően őszintén beszélt arról, hogy mindkét félnek jobb lenne, ha már most nyáron elválnának útjaik, Bale ügynöke pedig egyenesen szégyennek nevezte a francia mester ügynökével szemben tanusított magatartását, amit természetesen Zidane sem hagyhatott szó nélkül.

Korábban a Manchester United és Bale korábbi klubja, a Tottenham Hotspur is élénken érdeklődött a 30 éves szélsőért mára azonban - főként a fizetési igények miatt - a "lehetőségek tárháza" egy desztinációra olvadt: Kínára a Csiangszu Szuningra. A kínaiaknál 1 millió fontot kereshet hetente a négyszeres BL-győztes, kegyvesztett játékos, akinek hivatalosan még 3 évig lenne szerződése a madridiakkal. A Sky Sports szerint már csak néhány dolog választja el a két félt az üzlet nyélbe ütésétől, amit nem árt siettetni, ugyanis a kínai átigazolási ablak szerdán zárul. 

A Szuning 19 forduló után a 6. helyen áll a 16 csapatos kínai Szuperligában.


2019. július 27. 12:56

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS