PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

Újabb francia világbajnok érkezik Spanyolországba
Újabb francia világbajnok érkezik Spanyolországba

A legfrissebb hírek szerint a Lyon támadó középpályását, Nabil Fekirt már csak egy lépés választja el attól, hogy a Betisbe igazoljon.

Míg a francia játékos határozottan kijelentette, nem kívánja meghosszabbítani egy év múlva lejáró szerződését a Lyonnal, addig a klub azon munkálkodik, hogy minél előbb értékesítse egyik legjobbját, hiszen ha nem teszi, egy év múlva ingyen távozik. 

Noha a spanyol élvonalbeli csapatok közül a Sevilla és a Valencia is érdeklődik Fekir iránt, valamint a Napoli is megkörnyékezte őt, a francia világbajnoknak a zöld-fehérekhez húz a szíve. 

Az még nagy kérdés, hogy a Betisnek milyen mélyre kell a zsebébe nyúlnia, hiszen a Transfermarkt szerint a középpályás ára 60 millió euró, de úgy fest, hogy a Lyon egy záradékot is belefoglal a szerződésbe, amely szerint további értékesítés során bizonyos százalékot kap az átigazolási díjból.

Francia médiumok beszámolója szerint a Lyon engedélyezte Fekirnek, hogy Sevillába utazzon, és részt vegyen az orvosi vizsgálatokon, így a jövőhéten akár be is jelenthetik. 


2019. július 22. 11:16

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS