PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Madridi belharc a válogatott középpályásért
Madridi belharc a válogatott középpályásért

A legfrissebb hírek szerint, amennyiben az Atlético Madrid nem tudja megszerezni James Rodríguezt, akkor a Real Madrid által is megkörnyékezett Christian Eriksennel erősítené meg a középpályáját. 

Amikor már lecsillapodtak volna a híresztelések, melyek szerint a Tottenham dán középpályása a spanyol fővárosba költözik, a Real Madrid mellett a városi rivális Atlético is bejelentkezett a klasszisért. Ám utóbbi csak abban az esetben csábítaná őt a Wanda Metropolitanóba – afféle B-tervként –, ha nem sikerülmegszereznie James Rodríguezt.

Könnyen lehet azonban, hogy mélyebben a zsebébe kell nyúlniuk a Matracosoknak, mivel a királyi gárda már tárgyal a Napoli képviselőivel James átigazolása kapcsán, és ha jobban belegondolunk: miért is adná őt oda a városi riválisnak, ha „elpasszolhatja" Olaszországba is?

Eriksen szerződése 2020-ban jár le, de már a nyár elején lenyilatkozta, hogy nem szeretne maradni, és biztosan távozik. Novemberben még 250 millió euróra árazta őt be a Tottenham Hotspur vezetősége, de vélhetően jóval kevesebbért is hajlandó lesz megválni tőle. 


2019. július 19. 13:21

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS