PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Griezmann: Ha bocsánatot kell kérnem, azt a pályán teszem meg
Griezmann: Ha bocsánatot kell kérnem, azt a pályán teszem meg

Bemutatta a Camp Nouban nyári sztárigazolását, az Atlético Madridtól 120 millió euróért megvásárolt Antoine Griezmannt az FC Barcelona. A világbajnok francia támadó a 17-es számot kapta a katalán klubnál.

A Barcelona legújabb szerzeménye, a francia világbajnok Antoine Griezmann úgy érzi, nem tett semmit, amiért bocsánatot kell kérnie korábbi csapatától és annak szurkolóitól.

˝Ha bocsánatot is kell kérnem bárkitől, azt a pályán teszem majd meg˝– nyilatkozta a francia, aki a bemutatásakor mindenekelőtt a Real Sociedadnak mondott köszönetet.

˝Hálás vagyok a klubnak, hiszen ott kaptam az első profi szerződésem. De szeretnék köszönetet mondani Enrique Cerezónak, Diego Simeonénak és Atlético Madridnak, valamint az összes klubbeli, válogatottbeli csapattársamnak, nélkülük nem lennék az a játékos és ember, aki most vagyok. Mindig nehéz elhagyni azt a helyet, amelyet otthonodnak tartottál, ahol a családod, a barátaid élnek, amely annyi minden szép emléket adott neked. Csodálom és tisztelem az Atléticót továbbra is, de most új kihívások várnak rám, és gyermekkorom óta készülök erre. Úgyhogy köszönetet kell mondanom a Barcelonának is, hogy esélyt adott nekem, boldog vagyok, hogy itt lehetek.˝   

A 28 esztendős támadó már találkozott új csapattársaival, majd Josep Maria Bartomeu klubelnök társaságában aláírta öt évre szóló, 2024 nyaráig érvényes szerződését, dekázgatott picit a Camp Nou átalakított lelátóján.

˝Alig várom, hogy napi szinten lássam Messit az edzéseken. Két példaképem van a sportban: ő és LeBron James. Óriási élmény lesz mellette játszani. Nagyon boldog és izgatott vagyok, várom már, hogy a csapattal dolgozhassak. Mindent szeretnék megnyerni, a bajnokságot, a Király-kupát és a Bajnokok Ligáját is. Ezek a klub és az én egyéni céljaim is˝– zárta Griezmann.


2019. július 15. 10:47

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS