PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Szerződtette a jövő sztárját a Barcelona, idegesek az angolok
Szerződtette a jövő sztárját a Barcelona, idegesek az angolok

A katalán együttes leigazolta az egyik legnagyobb angol tehetségként számon tartott Louie Barryt. A West Bromwich Albion tulajdonosa dühöng. 

A Barcelona hivatalos oldalán jelentette be csütörtökön, hogy szerződteti a 16 éves angol tehetséget, aki már egy Barca mezzel pózolt a csatolt képen. A West Brom stábját azonban meglepetésként érte a közlemény, hiszen – a hírek szerint – még nincs véglegesítve minden papírmunka.

A West Bromnál tapasztalt csalódottság azonban nem emiatt tetőzik. A csapat ugyanis az emúlt években megannyi fiatal tehetséges kinevelt, akik a nagy klubok orrvadászatának áldozatai lettek, és egytől egyig elkapkodták őket. Ráadásul meg sem kapták a megfelelő kompenzációt – írja a Sky Sports. A hírek szerint Barryért 235 ezer fontot kapnak majd a szigetországiak a katalánoktól, úgynevezett kompenzációs díjként.

Barry hároméves megállapodást kötött, a Barcelona bejelentése szerint pedig Anglia egyik legnagyobb tehetségét szerezte meg.


2019. július 12. 8:37

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS