PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Hazard után újabb Chelsea-sztár köt ki Madridban végleg
Hazard után újabb Chelsea-sztár köt ki Madridban végleg

Megállapodott egymással a Chelsea és az Atlético Madrid, így a kölcsönben Madridban töltött tavasz után is marad a spanyol csapatnál Álvaro Morata. Ám, mivel a kölcsönszerződés hivatalosan 2020 nyaráig szólt, az átigazolás csak jövőre jön létre, a következő idényben ismét kölcsönjátékos lesz a spanyol.

A Chelsea és az Atlético Madrid hivatalos oldalán erősítette meg, hogy Morata a 2019–2020-as idényben ismét csak a Chelsea-től kölcsönben futballozik majd a csapatnál, ugyanakkor a felek arról is megállapodtak, hogy a spanyolok 2020 nyarán ki is vásárolják londoni szerződéséből a támadót. Morata 2017 nyarán 60 millió fontért igazolt a Real Madridtól a Chelsea-hez, amelyben 72 tétmérkőzésen 24 gólt lőtt. 

(A furcsa megállapodás hátterében az UEFA pénzügyi fair play rendszere állhat. A Chelsea a FIFA-tól kapott büntetés miatt nem igazolhat jelenleg. Mivel Frank Lampardék a két átigazolási időszakot érintő tiltás után vélhetően kiköltekeznek, a londoniaknak jól jön, ha a Moratáért kapott átigazolási díjat is 2020 nyarán könyvelhetik majd le bevételként...) 

A 26 éves spanyol hat gólt szerzett tizenhét mérkőzésen az előző idényben a Matracosok színeiben. 


2019. július 6. 14:03

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS