PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Horrorösszegért megvan Griezmann helyettese
Horrorösszegért megvan Griezmann helyettese

Már az Atlético Madrid is észveszejtő összegekkel dobálózik az átigazolási piacon. 

Amit már korábban is pedzegettek a szaklapok, most megtörtént: Joao Félix érkezését bejelentette az Atlético Madrid. A 19 éves játékosért közel fél Európa sorban állt, többek közt a Manchester City is, ő azonban a Matracosokat választotta, akikkel 7 éves kontraktust írt alá. 

Az összeg horribilis: 127,2 millió euró. Félix kivásárlási ára 120 millió lett volna, de az Atlético a részletfizetés lehetősége miatt többet ajánlott, amit a Benfica készséggel el is fogadott. A vételárból 1,2 millió euró fejében a Porto is részesül, mert a támadó itt kezdte karrierjét. Ezzel a madridiak magasan valaha volt legdrágább játékosa lett (Thomas Lemarért 70 milliót kapott a Monaco tavaly), a futballtörténelemben ez a 4. helyre volt elég, csak Neymar, Kylian Mbappé és Philippe Coutinho előzi meg ebben a kategóriában. A portugál szupertehetséget spanyol sajtóhírek szerint a fővárosiak által ajánlott - korábban Antoine Griezmann által betöltött - kulcsszerep győzte meg. Félix ugyanakkor mindössze egyetlen teljes szezont töltött el a Benficánál, ahol 26 meccsen 15 gólja mellé 7 asszisztot osztott ki.


2019. július 4. 16:31

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS