PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A támadó elismerte: bizonytalan a jövője a Barcelonánál
A támadó elismerte: bizonytalan a jövője a Barcelonánál

Philippe Coutinho elmondta: egyelőre semmi sem biztos a jövőjét illetően, továbbra is nagy kérdés, hogy a következő évadban a katalánok együttesét erősíti-e. Továbbá hozzátette, hogy az előző idény nagy csalódás volt számára.  

A brazil támadó 2018 januárjában írt alá a Barcelonához, ahova 2023-ig köti a szerződése. Miután azonban a legutóbbi idényben 34 mérkőzésen – amelyeken 12-szer csereként lépett pályára – mindössze öt gólt és három gólpasszt jegyzett, többször felmerült, hogy elhagyja a spanyol óriást, és úgy tűnik, hogy a játékos is egyre nyitottabb erre. Szóba is hozták két európai topcsapattal, a Paris Saint-Germainnel és a Chelseavel

Coutinho  aki jelenleg a Copa Americán szerepel a brazil válogatott tagjaként – elismerte: bizonytalannak érzi a jövőjét.

˝Az utóbbi időben rengeteg hír megjelent a médiában, amelyek közül semmi sem igaz. Ami biztos, hogy jelenleg én sem tudom, mit hoz a jövő. Az igazság az, hogy nem tudom még, mi fog történni˝ – nyilatkozta a 27 éves játékos.

˝Finoman fogalmazva sem volt jó az előző idényem, nem úgy történtek a dolgok, ahogyan azt reméltem. De azon igyekszem, hogy mindez tanulságként szolgáljon nekem, hogy többet akarjak, hogy jobb legyek, ezáltal nagy sikereket érjek el. A legnagyobb álmom mindig is az volt, hogy Brazíliával kupákat nyerjek, így jelenleg csak erre koncetrálok˝– tette hozzá. 


2019. június 25. 13:25

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS