PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
˝Bale tökéletesen passzolna a Manchester Unitedba, de ...˝
˝Bale tökéletesen passzolna a Manchester Unitedba, de ...˝

Jonathan Barnett, a Real Madridban futballozó Gareth Bale ügynöke a napokban a Sky Sportsnak nyilatkozott a walesi támadó jövőjét illetően.

Az utóbbi időben – és nyugodtan mondhatjuk, hogy az utóbbi hónapokban, évben – rengeteg pletyka látott napvilágot a Real Madrid egyik legértékesebb játékosának tartott Gareth Bale-ről. A walesi madridi karrierje ugyanis jelenleg több sebből vérzik: először is Bale továbbra sem igazán tud spanyolul, ami finoman szólva megnehezíti a kommunikációt. Ezen kívül a játék sem megy neki mostanában: a 2018–2019-es idényben 29 bajnokin összesen nyolc gólig és három gólpasszig jutott, ami valljuk be, igen kevés tőle. Nem is véletlen, hogy az edző, Zinédine Zidane nincs megelégedve vele, és a kapcsolatuk sem a legrózsásabb. És ne felejtsük el, hogy hetente 600 ezer fontot, azaz nagyjából 220 millió forintot rak zsebre, függetlenül attól, hogy játszik vagy a padon ül. 

Ugyanakkor valóban klasszis játékosról van szó, aki azért jó párszor megvillantotta tudását, és döntött el fontos találkozókat. Szerződése pedig 2022. június 30-ig a királyi gárdáház köti, ezért ügynöke, Jonathan Barnett sem aggódik a jövőjét illetően.

„Egy biztos, hogy Bale kölcsönbe nem fog menni sehová – kezdte a szakember a Sky Sportsnak adott interjújában. – Nagyon jól érzi magát Spanyolországban, nagyszerű élete van. Ezért úgy gondolom, valami óriási dolognak kellene történnie ahhoz, hogy távozzon a Real Madridtól! Persze a Manchester Unitedba is tökéletesen passzolna, hiszen ő a világ egyik legjobb játékosa. De ettől még nem fog odaszerződni....˝


2019. június 19. 9:43

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS