PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A portugál szupertehetség Madridban folytatja
A portugál szupertehetség Madridban folytatja

A Benfica megválik egyik legjobbjától, a Manchester City által is megkörnyékezett Joao Félixtől, aki az Atlético Madridban folytatja pályafutását.

Spanyol források szerint a Matracosok hétfőn megyeztek a Benfica együttesével, és a 19 éves Joao Félix klubrekordot jelentő összegért, 120 millió euróért (38.7 milliárd forintért) Madridban folytatja pályafutását. A portugál válogatott játékost az elmúlt hetekben szóba hozták a Manchester Uniteddel és Cityvel is. Az ár azért ilyen magas, mivel a Benfica közölte: amelyik klub igényt tart egyik legjobbjára, annak ki kell fizetnie a kivásárlási záradékban szereplő összeget, csak így hajlandó megválni tőle.

A több európai topklub figyelmét felkeltő Félix az elmúlt szezonban mutatkozott be a Benfica első csapatában, ahol azonnal meghatározó játékos lett. A támadó 26 bajnoki mérkőzésen lépett pályára – 21-szer kezdőként –, 15 góllal és 7 gólpasszal segítette aranyéremhez csapatát. Minden bizonnyal a francia Antoine Griezmann pótlására érkezik, aki már korábban bejelentette, hogy nyáron távozik az Atléticótól. Griezmann 200 millió eurós kivásárlási ára július elsején 120 millióra csökken, spanyol sajtóhírek szerint a francia játékos szóban már elkötelezte magát az FC Barcelonához.


2019. június 18. 10:19

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS