PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Temérdek próbálkozás, egyetlen kaput eltaláló lövés
Temérdek próbálkozás, egyetlen kaput eltaláló lövés

A Deportívo La Coruna már biztos résztvevője a La Liga feljutásért rendezett rájátszás döntőjének.

Mint ahogyan azt már megírtuk, két nagy múltú, szebb napokat megélt csapatot sorsoltak össze a La Liga feljutásért rendezett rájátszásának elődöntőjében. Nem is olyan régen, a 2000-es években a Deportívo és a Málaga is volt - magasabb szinten - BL-negyeddöntőben, sőt előbbi az 1999-2000-es kiírásban bajnoki címet is ünnepelhetett, olyan játékosok is megfordultak a két városban, mint Bebeto, Diego Tristán, Roy Makaay vagy Isco.

Nos, miután az odavágón 4–2-re nyert a Deportívo, fel volt adva a lecke Josep Lluis Marti legénységének a szombat esti visszavágón.

A hazai szurkolók nagy bánatára kedvenceik sem a koncentrációval, sem a szerencsével nem álltak hadilábon. A tizenötödik percig két nagy lehetőséget is elszalasztott Javier Ontiveros Parra, aki döntőbe lőhette volna csapatát. Az elképzeléssel a folytatásban sem volt probléma, a kivitelezéssel már annál inkább, többek között ennek is betudható, hogy a végelszámolásnál a Málaga huszonöt próbálkozást számlált, ám ezek közül csak egyetlen lövés találta el a kaput. Mindebből pedig már az is nyilvánvaló lehet, hogy nem sikerült a kétgólos hátrányt ledolgozni, sőt, a vendégek játékosa, Alex Bergantinos 82. perces találata végleg eldöntötte a párharcot. 

LA LIGA - OSZTÁLYOZÓ - ELŐDÖNTŐ

Málaga–Deportívo La Coruna CF 0–1
G: Bergantinos (82.)


2019. június 15. 23:26

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS