PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Már megbánta, hogy Barcelonába szerződött˝
˝Már megbánta, hogy Barcelonába szerződött˝

A Liverpool elnöke, Tom Werner azt állítja, hogy az egykori Mersey-parti sztár, Philippe Coutinho ma már máshogyan cselekedne.

A brazil válogatott támadó, Philippe Coutinho 2018 január 1-jén 146 millió font ellenében otthagyta a Liverpoolt és csatlakozott a Barcelona együtteséhez. Az azóta eltelt idő pedig azzal telt, hogy visszanyerje korábbi formáját és egyben megbecsülését az új csapatánál – kevés sikerrel. 

A 26 éves játékos nemrégiben nagy pofont kapott korábbi alakulatától, hiszen a katalánok a Bajnokok Ligája-elődöntőben a Mersey-partiakkal találkoztak, és a második mérkőzésen 4–0-ra kaptak ki az Anfield Road-on. De az a tény is elszomorító lehet Coutinho számára, hogy a távozása után a Liverpool kétszer is bejutott a kupasorozat fináléjába, amelyben ezúttal jóval esélyesebbnek számít.  

A klub elnöke, Werner úgy tartja: Jürgen Klopp olyan magasságba emelte a Liverpoolt, ahol nemcsak hogy képes megtartani a legjobbjait, de további klasszisokat vonz magához. 

˝Elég rámutatni Coutinho történetére – nyilatkozta az ECHO-nak Werner. – Eligazolt, mert kettő közül az egyik legnagyobb spanyol klubban szeretett volna játszani, és harcolni a BL-serlegért. Próbáltuk meggyőzni, hogy maradjon, mert a klub megtalálta a helyes irányt, és éveken belül a legjobb lehet. Ráadásul temérdek Bajnokok Ligája-tapasztalattal gazdagodna... Nos, mostanra szerintem már megbánta a döntését.˝

Coutinho a nemrég véget ért idényben öt góllal segítette a Barcelonát a bajnoki cím megszerzésében, ám az évad pocsékul sikerült a katalánoknak, hiszen a Spanyol-kupa döntőjében 2–1-re kikaptak a Valencia ellen.


2019. május 31. 12:56

Címkék: labdarúgás La Liga Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS