PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Morata nem gondol a Chelseare
Morata nem gondol a Chelseare

A spanyol támadó nem tervezi a visszatérést Londonba, sőt, elmondása szerint mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az Atlético Madridnál maradhasson. 

Álvaro Morata januárban csatlakozott nevelőklubjához egy tizennyolc hónapos kölcsönszerződés keretein belül, és rendkívül jól érzi magát a spanyol fővárosban. A Matracosok is meg vannak elégedve kedvencükkel, így érthető, hogy miért gondolkodik mindkét fél a közös jövőben. 

˝Világos, hogy mit szeretnék: maradnI!˝– nyilatkozta korábban a 26 éves csatár a Marca nevű spanyol lapnak.

 ˝Mindent meg fogok tenni, hogy itt maradhassak. Nem gondolok a visszatérésre, sem arra, hogy másik csapatba igazoljak. Boldog vagyok itt.˝

A korábbi Real Madrid-futballista 2017-ben igazolt a Chelseahez 70 millió euróért cserébe. Az első nyolc mérkőzésén hét gólt szerzett, ami érthető módon bizakodásra adott okot a Kékek drukkereinek. A robbanásszerű kezdet azonban korán alábbhagyott, s a következő 64 találkozón mindössze 17-szer sikerült a kapuba találnia.


2019. május 18. 17:10

Címkék: labdarúgás La Liga Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS