PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Casillas: Zidane olyan, mint Del Bosque
Casillas: Zidane olyan, mint Del Bosque

A Real Madrid egykori kapusa, Iker Casillas méltatta korábbi csapattársát.

A Bajnokok Ligája legtöbb meccsén pályára lépő játékos 2001 és 2006 között játszott együtt a világbajnok franciával, most pedig egyenesen volt csapattársát, a Real Madriddal többek közt 2 BL-t és 2 bajnokságot nyerő szakvezetőt méltatta.

"Játékosból menedzserré válni egyáltalán nem könnyű feladat. Ha te voltál mindőn idők egyik legjobb játékosa - mind láthattuk a pályán, ahogyan a nehéz mozdulatok számára nem jelentettek kihívást -  azt hihettük, hogy egyszerű dolog, amit csinál, de sok esetben láttuk már, hogy ez nem így működik. Zidane esetében mindig úgy tűnik, hogy ura a helyzetnek. Ő is egy fiatal edző, aki folyamatos kapcsolatban van a játékosaival és örül neki, hogy most ők a sztárok. Amikor a sajtótájékoztatókon látom, Del Bosque jut eszembe. Vicente az a fajta edző volt, aki sosem akart reflektorfényben lenni, örül, hogy ezt a játékosaira hagyhatja. Amikor a a Real Madridnál 2000 és 2004 között edzőm volt, pontosan ezt csinálta. Számomra Zidane nagyon hasonlít rá."

A Real Madrid hétvégén az Eibart fogadja a Bernabéuban. A mérkőzést élőben közvetítjük. A találkozó részleteiről itt tudhatsz meg többet.


2019. április 5. 18:12

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS