PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Nyerj Barca- és Real-mezt a Spíler TV-vel!
Nyerj Barca- és Real-mezt a Spíler TV-vel!

Az El Clásico után nem csak a győztes csapat örülhet!

A győztesek felhasználóneve:

A Real Madrid-mezt nyerte: gorczaszabii

A Barcelona-mezt nyerte: rongakata

Köszönjük, hogy velünk játszottatok.

Ahhoz, hogy nyerhess, nem kell mást tenned, mint: kövesd a tv2spilertv Instagram-oldalunkat, és a #SpilerTVelclasico hashtaggel tölts fel egy nyilvános képet, ahogy éppen a Spíler1 TV-t vagy a Spíler2 TV-t nézed!

A március 2-i Real Madrid–Barcelona meccs lefújásáig várjuk a feltöltéseket, a győztesek felhasználónevét a Spíler2 TV élő közvetítésének végén mondjuk be.

Játékszabályzat:

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
(TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2019. február 22-től 2019. március 2., a Real Madrid-Barcelona meccs lefújásáig tart.

A nyeremény:
1 db L-es méretű Barcelona mez, vagy 1 db L-es méretű Real Madrid mez

Részvétel és a játék menete:
Ahhoz, hogy nyerhess, a következőt kell tenned: kövesd a tv2spilertv Instagram-oldalunkat, és a #SpilerTVelclasico hashtaggel tölts fel egy nyilvános képet, ahogy éppen a Spíler1 TV-t vagy a Spíler2 Tv-t nézed!

A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

Sorsolás:
A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek nevét a március 2-án 20.45-kor kezdődő Real Madrid-Barcelona ElClásico közvetítésének végén mondjuk be. A nyerteseket a Szervező e-mailben is értesíti, a nyertesnek pedig 72 órája van jelentkezni a nyereményért onnantól számítva, hogy kiküldjük az értesítő e-mailt. Ha a nyertes nem jelentkezik 72 órán belül a nyereményéért, akkor új nyertest sorsolunk egészen addig, amíg sikerrel nem járunk.

A résztvevők az Instagramra a kiírásnak megfelelően feltöltött kép elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit és hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A nyeremények átvétele:
A nyereményeket a Szervező székhelyén, az 1145 Budapest, Róna utca 174. szám alatt a recepción tudják átvenni a nyertesek hétköznap 08:00 és 20:00 között. A nyertes kiértesítésekor a Szervező elkéri a nyertes személyes adatait (név, anyja neve, születési hely idő), melyeket a nyeremény átvételéhez, a nyertes beazonosításához használ fel. A nyertes beazonosítását a Szervező a Szervező székházának vagyonbiztonságáért felelős Verita Team Kft. végzi (1142 Budapest, Kassai tér 17. C. ép., Cégjegyzékszám: 01 09 286702, Adószám: 25742035-2-42), ezért a Szervező tájékoztatja a nyerteseket, hogy az e pontban írt személyes adatait e célból átadja a Verita Team Kft-nek. Harmadik személy egy meghatalmazással tudja átvenni a nyereményt, a meghatalmazásnak tartalmaznia kell azokat az adatokat, amely a nyertes beazonosítását garantálja.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék: - Felhasználó oldali hálózati túlterhelés, - Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba - Előre nem látható külső behatások kapcsán - Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és - Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet. A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain. A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat: //tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


2019. március 3. 10:12

Címkék: el Clásico labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS