PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Kluivert: ˝Ő a tökéletes játékos a Barcelonába˝
Kluivert: ˝Ő a tökéletes játékos a Barcelonába˝

A katalán klub egykori holland labdarúgója szerint honfitársa már az utánpótlásban is keimelkedett társai közül.

Patrick Kluivert 1998 és 2004 között 259 mérkőzésen 123 gólt szerzett az FC Barcelonában. Az Ajax Amsterdam saját nevelésű játékosaként Bajnokok Ligáját nyert csatár tökéletesen ismeri a katalán klubot, ráadásul rálátása van az egyik legnagyobb európai tehetségnek tartott Frenkie de Jong eddigi fejlődésére, teljesítményére. De Jong már aláírt a Barcelonához, az Ajax játékosaként a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjére készülő holland középpályás nyáron csatlakozik a spanyol bajnokhoz.

"Sok örömet szerez majd a szurkolóknak, remek játékos – kezdte De Jong jellemzését Kluivert. – Régóta ismerem, a fiammal, Justinnal együtt játszott az Ajax utánpótlásában. Már akkoriban látszott, hogy mik az erősségei. Mindig előrefelé passzol, és előre gondolkozik. Még nincs is nála  alabda, de már tudja, mihez kezd vele. Labdával együtt is nagyon gyors, ha területe van, bátran tör be az üres területekre. Élvezni fogja a Barcelona-féle játékot. Ő a tökéletes igazolás a Barcelonába." 


2019. február 11. 17:01

Címkék: FC Barcelona labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS