PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Érthetetlen zuhanás

Az Európa Ligától a másodosztály fenyegető közelségéig.

"A Villarreal tavaly kvalifikálta magát az Európa Ligába és tovább is jutott a csoportkörből. Az idei szezonban is ez vol az elsődleges cél, ehhez képest kieső helyen áll és november vége óta nem sikerült győznie" -kommentátorunk, Matuz Krisztián is értetlenkedve nézi a Sárga Tengeralattjáró vesszőfutását.

A Getafe kapta a második legkevesebb gólt az Atlético Madrid után, és a Villarreal rúgta a hatodik legkevesebb gólt ebben a szezonban. Ebből arra következtethetnénk, hogy a vendégek kapott gól nélkül fogják elhagyni az El Madrigalt. A Villarreal viszont az utolsó előtti helyen tartózkodik és talán még sohasem kellett nekik ennyire a pontszerzés, mint az elkövetkező hetekben.

A Getafe szeretne jövőre az Európa Ligában játszani, a Villarreal pedig bent szeretne maradni, szombat este kiderül, hogy melyikük kerül közelebb a céljához. Mindezt élőben nézheted a Spíler TV-n. A részleteket ide kattintva éred el.


2019. január 12. 13:43

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS