PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Itt a Barcelona álomcsapata a szavazataitok alapján
Itt a Barcelona álomcsapata a szavazataitok alapján

 Arra kértünk benneteket, az el Clásico előtt állítsátok össze a Real Madrid és a Barcelona álomcsapatát.

A Real Madrid legjobb tizenegyének megszavazása után, a Barcelona legjobbjai következtek, szavazataitok alapján állt össze a legjobb tizenegy. 

Érdekesség, hogy voksolóink elsősorban a modern éra legnagyobbjait választották. Természetesen Kubala László sem hiányozhat a csapatból, de olyan nagy korszakos zsenik kaptak helyet, mint Diego Maradona vagy Ronaldinho. Johan Cruyff bár volt edzője és játékosa is a klubnak, -ráadásul a jelenlegi Barcelona is gyakorlatilag a holland iskolán nőtt fel- nem került be az együttesbe, talán őa legnagyobb kimaradó, de Rivaldo, Romário, Ronaldo, Kluivert is kimaradt. 

Három olyan játékos került be, aki az október 28-i el Clásicón pályára léphet a Camp Nouban: Marc-André ter Stegen, Sergio Busquets és Lionel Messi, igaz utóbbi kézsérülés miatt minden bizonnyal kihagyja a találkozót. A La Liga csúcsrangadóját kizárólag a Spíler TV-n nézhetitek élőben.

Köszönjük, hogy részt vettetek játékunkban!

barcadream.jpg


2018. október 25. 16:01

Címkék: FC Barcelona labdarúgás La Liga Real Madrid


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS