PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A kordobogó nem jelent azonnali sikert a patinás spanyol csapatnál

 A valencia a La Liga történetének egyik legeredményesebb csapata, mégsem nyert még meccset a 2018-2019-es szezonban.

Talán az életkor. A Valencia játékoskerete a második legfiatalabb a sapnyol bajnokságban. Marcelino vezetőedző 24.95 átlagéletkorú kerettel dolgozik, ennél csupán a Celta Vigóé fiatalabb: 24.91. A celta egyébként eddig az ifjakkal is remekel, három meccsen 7 pontot szerzeve a 3. a tabellán, csupán a százszázalékos gigászok, a Barcelona és a Real madrid előzi meg.

A "kordobogó" persze nem jelent azonnali sikert, ezt jól mutatja a harmadik legfiatalabb Real Sociedad példája is, a baszk csapat jelenleg a 7. helyen áll, 3 meccsen szerzett 4 pontjával.

A La Liga történeteének 4. legsikeresebb együttese (mindössze a Real és aAtlético Madrid, valamint a Barcelona előzi meg), a Valencia, amely azonban eddig 3 forduló alatt mindössze 2 pontot és 3 gólt szerzett.

A hétvégén a veterán Joaquin vezette Real Betis ellen nyerhet először a csikócsapat. A mérkőzést kizárólag a Spíler2 TV-n nézheted élőben.


2018. szeptember 12. 15:46

Címkék: labdarúgás La Liga Valencia


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS