PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Lila-fehér klubot vett Ronaldo
Lila-fehér klubot vett Ronaldo

 A brazil legenda klubtulajdonosként tér vissza a La Ligába.

Az 1994-ben és 2002-ben is világbajnokságot nyerő egykori brazil támadó, Ronaldo 27 millió fontért cserébe 51%-os klubtulajdonosi részesedést szerzett a spanyol bajnokságban jelenleg két ponttal, a 16. helyen tanyázó Real Valladolidban.


A Barcelona és a Real Madrid egykori csatára klubelnök is lesz egyben. A korábbi elnök, Carlos Suárez helyét veszi át a vezetői székben (aki egyébként továbbra is marad a klub berkein belül).

Ronaldo már korábban is fontolgatta, hogy vásárol egy klubot, bár akkor még angol csapatok nevei is felmerültek.

A spanyol bajnokság nem lesz ismeretlen terep a számára, hiszen korábban a Barcelonában 37 meccsen 34, a Real Madridban pedig 127 találkozón 83 gólt szerzett. Erre a gólérzékenységre új csapatának is szüksége lenne, mivel a Valladolid az egyetlen csapat, amely még nem talált be eddig az ellenfelek hálójába a most futó szezonban.

Ronaldo, ha a pályán nem is örvendezteti meg a Valladolid-híveket, az öltözőbe egészen nyugodtan  lesétálhat, hogy néhány hasznos jó tanáccsal lássa el csapatát. Így fog tenni? Kétséges, mindenestre azt már elérte, hogy egy alapjaiban véve kevésbé izgalmas, szürke csapat meccsei is nagyobb figyelmet kapjanak a jövőben. 2018. szeptember 3. 14:04

Címkék: labdarúgás La Liga Real Valladolid Ronaldo spanyol bajnokság spanyol foci


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS