PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nincs fogás a madridiakon, óriási előnyre tehetnek szert

Robog a gárda az újabb bajnoki cím felé, a rivális sem tudta megtréfálni.

A pontatlan sevillai befejezéseknek köszönhetően két villanás bőven elegendő volt az Atlético Madridnak, hogy újabb három pontot zsebeljen be a La Ligában, ezzel kényelmes helyzetbe hozva magát a bajnoki címért folyó versenyfutásban.

A madridiak kedd este az első fordulós elmaradt mérkőzésüket pótolták be a Sevilla ellen, s annak ellenére, hogy az andalúzok kezdtek jobban, ők szerezték meg a vezetést a 17. percben. Ekkor Ángel Correa fordulásból, bő tizenegy méterről lőtte ki a kapu bal alsó sarkát. Hiába fokozódott ezután a sevillai nyomás, nem igazán volt eredményes a törekvés, ráadásul a 76. percben megpecsételődött a sorsuk. Saúl Níguez 15 méterről eresztett meg egy lövést Correához hasonlóan a kapu bal alsó sarkába, eldöntve a találkozót. Az Atlético így négy ponttal elhúzott az őt üldöző Real Madridtól, úgy, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint riválisa. Amennyiben behúzza mindkét elmaradt párharcát, tíz egységnyire nőhet a különbség, ami kis túlzással elővetítené a Matracosok 11. bajnoki címét.

A keddi játéknap másik összecsapásán a Granada az Osasunát látta vendégül, s győzte le 2–0-ra Suarez Charris és Herrera góljával, amivel három pontra megközelítette az európai kupaszereplést érő helyen tartózkodó Sevillát. A fenti videóra kattintva megtekintheted a játéknap összefoglalóját. 


2021. január 13. 9:24

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS