PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Megtalálta Diego Costa utódját az Atlético Madrid

Franciaországból érkezhet erősítés a Matracosokhoz.

Az Atlético Madrid és Diego Costa közös megegyezéssel még decemberben felbontotta a spanyol csatár szerződését és úgy tűnik, hogy alig pár héttel későb Diego Simeone már meg is találta korábbi játékosa utódját.

A Lyon sportigazgatója, Juninho megerősítette, hogy Moussa Dembélé és ügynöke megbeszéléseket tart az Atlético Madriddal egy esetleges szerződéssel kapcsolatban.

˝Moussa beszélt velem a helyzetről és úgy godnolja a klubváltás lenne jelenleg számára a legjobb megoldás. Ő egy kiváló játékos, de megtartani egy olyan labdarúgót, aki már nem akar nálunk játszani nem lenne okos döntés. Kapcsolatban vagyunk az Atléticóval és amint egyességre jutunk megszülethet az üzlet˝ - nyilatkozta Juninho.

Diego Simeone csapata magabiztosan vezeti a spanyol bajnokságot és a Bajnokok Ligájában is továbbjutott csoportjából, Dembélével a soraiban pedig csak még veszélyesebb lehet az együttes. A videóra kattintva megnézheted a Matracosok előző La Liga-mérkőzésének az összefoglalóját.


2021. január 10. 13:56

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS