PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Városi riválisnál folytatja kölcsönben a Real Madrid szupertehetsége
Városi riválisnál folytatja kölcsönben a Real Madrid szupertehetsége

Nehezen indult a 19 éves támadó idénye a Villarrealnál, így idő előtt, féltávnál csapatot vált.

Ugyan eredetileg két évre szóló kölcsönszerződést írt alá a Villarreal a japán szupertehetséggel, Kubo Takefuszával, de nem igazán kapott elegendő játéklehetőséget Unai Emerytől, így idő előtt felbontotta a kontraktust a Real Madrid, majd az idény végéig kölcsönadta őt a városi rivális Getaféhoz. 

Kubo ugyan 19 alkalommal lépett pályára (csak kétszer kezdőként) a szezon eddigi részében a Villarreálnál, játékpercre lebontva ez mindössze hét teljes találkozónak felel meg. A jelentősebb mutatókat tekintve sem alakult jól neki a vendégszereplés, egyetlen gólt és három asszisztot jegyzett, de ezeket mind az Európa-ligában. A választás azért esett a Getaféra, mert a blancók bíznak benne, hogy a madridi csapatnál több játék-, ezáltal fejlődési lehetőséghez jut az ígéretes támadó. Kubo az első igazolása a gárdának a téli transzferablakban, de a hírek szerint rajta kívül csatlakozik még a Barcelona tehetsége, Carles Alena is, aki szintén kölcsönbe érkezik. 


2021. január 8. 15:50

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS