PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Messi az idény végén elhagyja a Barcelonát˝– Két évtized után jön a váltás

Lionel Messi jövője továbbra is bizonytalannak tűnik a Barcelonánál, ráadásul az idény végén hivatalosan is lejár a szerződése.

˝Messi megtartása a legjobb hír lenne a klub számára, de én egyáltalán nem vagyok optimista˝ – mondta el egy ESPN-nek adott interjújában a Barcelona korábbi elnökjelöltje, Agusti Benedito. 

Az 56 éves szakember nyilatkozata lesújtotta a katalán drukkereket, akik továbbra is hisznek benne, hogy kedvencük, a klub élő legendája, Lionel Messi meggondolja magát, s nyár végi kijelentésének ellentmondva, nem hagyja el szeretett klubját.

˝Az igazság az, hogy pesszimista vagyok. Észben kell tartani, hogy ő augusztusban kijelentette: húsz év után távozni akar, ha nem gondolná komolyan, nem mondta volna. A legvalószínűbb, hogy az idény végén, az év felénél elhagyja a Barcelonát.˝

Benedito szerint a következő két évet és a klub jövőjét figyelembe véve rendkívül fontos lenne, hogy Messit megtartsák, szerinte ezt az argentin is tudja, és mivel ő maga is Barca-rajongó, aki két évtizedet töltött a klub kötelékében, a kialakult helyzet őt is érzékenyen érinti.


2021. január 8. 12:28

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS