PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Íme a videó, amely mindent elárul Messi és Griezmann kapcsolatáról

Úgy látszik, Antoine Griezmann nem beszélt mellé legutóbb, valóban jó kapcsolatot ápol a Barcelona argentin szupersztárjával, Lionel Messivel.

A korábban megjelent sajtóhírek szerint elmérgesedett a helyzet a Barcelona háza táján, Antoine Griezmann korábbi ügynöke ugyanis azt állította: a francia világbajnok és Lionel Messi viszonya nem a legbarátságosabb. Ez a szituáció a jelenleg több sebből vérző topklubnál természetesen még rosszabbá tenné a helyzetet – a szurkolók is rátamadtak emiatt Griezmannra –, de a katalánok hetese szerint erről szó sincs. A francia akkor úgy fogalmazott: ˝Messi szerencsére tudja, hogy mennyire tisztelem őt és rengeteg dolgot tanulok tőle. A nagybátyám nem tudja, hogyan működik a labdarúgás, egy újságíró kiragadhat dolgokat abból, amit mond és most ez történt, de Leóval mindent megbeszéltünk.˝ 

Nos, mint az ismert, a katalánok hétvégi fellépésének alkalmával Griezmann volt az egyik hős, gólja és gólpassza nagyban hozzájárult a 4–0-s sikerhez. Ráadásul megnyugtató képsorokat láthattak a Barca-drukkerek, a francia és Messi ugyanis mosolyogva ölelkezett össze az egyik találat után, kapcsolatuk aligha tűnik barátságtalannak, sokkal inkább felhőtlennek. Griezmann ráadásul láthatóan kezdi egyre jobban érezni magát a katalán fővárosban, erről gólöröme is árulkodik, ezúttal viccesre vette a figurát. 

˝Remekül dolgozott, felszabadultan játszott a posztján. Egy fontos gólpasszal és egy nagyszerű góllal vette ki a részét a győzelemből, ilyen játékost akarunk elől látni. Olyat, aki folyamatosan harcol a védőkkel és keményen dolgozik a gólért, de ezzel korábban sem volt gond a részéről, a munkája mindig kiváló volt. A mozgásával azonban úgy látszik képes volt megújulni, a több tér több lehetőséget kínált neki˝– nyilatkozta a hétvégén Ronald Koeman.

A fenti videóra kattintva megtekintheted a hétvége legviccesebb pillanatait, benne Messi és Griezmann gólörömével. 


2020. december 1. 12:34

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS