PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ganxsta Zolee szerint ez a különbség Messi és Maradona között

Az ismert zenész elmondta, hogy szerinte mi a legnagyobb különbség Messi és Maradona között.

Mint ismert, hatvanéves korában elment a labdarúgás valaha volt egyik legnagyobb zsenije, Diego Armando Maradona. Az argentin zseni halálhíre az egész világot megrengette, Argentínában háromnapos nemzeti gyászt rendeltek el, ezrek vonultak utcára Nápolyban, de a világ minden táján megemlékeztek az egykori klasszisról. Hasonlóképp megtette ezt a spanyol bajnoksággal foglalkozó magazinműsorunk, a Viva La Liga stábja is: Az adást egy Manu Chao dallal indította az ország egyik legnagyobb Maradona-fanja Ganxsta Zolee, aki - a Barca Acadamy vezérigazgatójával, Farkas Balázzsal karöltve - elmondta mit jelentett a hatvanévesen elhunyt kiválóság neki és futballnak és természetesen a Messivel való összehasonlítás sem maradt el. 

˝Ami a különbség közte és Messi között - aki szintén egy kiváló focista, óriási tehetség - hogy Maradona egy zseniális futballista, aki egy rocksztár, míg a Messi egy zseniális futballista, aki egy könyvelő. A másik dolog - amit az argentinok minndig modnanak - hogy nem ott nevelkedett. Messi már olyan korán elkerült Argentínából, hogy az argentin emberek nem tudták a magukévá tenni. Maradona az Argentinosban és a Boca Juniorsban lehúzott egy kis időt és utána vissza is ment oda játszani a Newell'sbe  és a Bocába is és az argentinok magukénak érezték. Mindig a nép fia volt. Az is egy tipikus Maradona húzás volt, hogy északi, gazdag olasz klubok keresték őt, de ő a csóró Napolit választotta, a délieket, a szegényeket. Ez egy igazi Maradona mentalitás. A nép fia. A Pibe de oro, az aranykölyök.˝ - fogalmazott az ismert zenész. 

A videóra kattintva megtekintheted a beszélgetést, amelyből többek közt egy egészen elképesztő történet is kiderül az isteni Diegóról.


2020. november 30. 11:22

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS