PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ganxsta Zolee Maradonáról: Azt az őrületet nem tudja senki elképzelni

A zenész ott volt a hatvanévesen elhunyt zseni búcsúmeccsén Buenos Airesben, ami mint mondja, mind a mai napig felejthetetlen élmény a számára.

Elment a világ labdarúgásának valaha volt egyik, ha nem a legnagyobbja, Diego Armando Maradona. A hatvanéves korában elhunyt legendától tízezrek búcsúztak Buenos Airesben és milliók a világ minden táján. Az argentin kiválóság köztudottan egyik legnagyobb rajongója, ha úgy tetszik hívője Magyarországon Ganxsta Zolee. Az ismert zenész vissza-visszatérő vendége a spanyol bajnoksággal foglalkozó magazinműsorunknak, a Viva La Ligának is és ez természetesen ezúttal is készséggel állt a stáb rendelkezésére.

Zoli - aki egy Manu Chao dallal emlékezett meg a zseniről - és a Barca Academy vezérigazgatója, Farkas Balázs is elárulta, mit jelentett neki és az argentin embereknek Maradona, akinek 2001-es búcsúmeccsén előbbi is ot lehetett.

A videóra kattintva megtekintheted a beszélgetést.


2020. november 28. 11:30

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS