PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Így búcsúzott el Ganxsta Zolee Maradonától

˝Az élet egy tombola˝ – A népszerű zenész egy ismert Manu Chao dallal emlékezett meg a hatvanéves korában elhunyt zseniről.

Mint ismert, hatvanéves korában elment a labdarúgás valaha volt egyik legnagyobb zsenije, Diego Armando Maradona. Az argentin zseni halálhíre az egész világot megrengette, Argenítnában háromnapos nemzeti gyászt rendeltek el, ezrek vonultak utcára Nápolyban, de a világ minden táján megemlékeztek az egykori klasszisról. Hasonlóképp megtette ezt a spanyol bajnoksággal foglalkozó magazinműsorunk, a Viva La Liga stábja is: Az adást egy Manu Chao dallal indította az ország egyik legnagyobb Maradona-fanja Ganxsta Zolee.

˝Nekem nagyon tetszett mindig is, ez egy Manu Chao dal egyébként. Akkor volt ez sláger, amikor a Maradona még egész jól volt, ebben a klipben benne is van. Egy sarkon játsszák a srácok akusztikus gitárokkal, és akkor ott van a mester is, megpuszilja, megöleli őket, jó kis megható történet. Amiről szól a dal az most egy nagyon ideillő dolog: Ha Maradona lennék, mindent megtehetnék, ha Maradona lennék, minden célt elérnék, ha Maradona lennék, akkor úgy élnék, mint ő. És hát már nem él...˝ - magyarázta Zoli a dalválasztást és annak sorait. 

Itt pedig Zoli és Farkas Balázs, a Barca Academy vezérigazgatója beszél Maradonához fűződő viszonyáról és felejthetetlen élményeikről. 


2020. november 29. 9:18

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS